Friday, 5 April 2013

Winner Announcement.. Guess 'N Win Contest & Crafty Quiz Contest

Okay Ladies! We know you have been waiting for this announcement.. So here it is.. There are still two Birthday Contests left for which we haven't announced the winners.

The first one was the Guess 'N Win Contest!


The right answer to this contest is:
1. Snehal
2. Indira
3. Karuna
4. Nikita
5. Shruti
6. Isha
7. Juhi
8. Shalini
9. Ujjwal 

Easy peasy right? We had 16 right answers and two winners were chosen randomly! They will win a set of 5 Washi Tapes each! Check the yummy prize out!! :D


Now the two lucky ladies who have won this are..


That is Bhawana & Sathya!! Conngratulations!!! :D


And now for the Crafty Quiz Contest. We know it was a looong quiz, but you have to admit it was fun right? But before we announce the winners, we want to share the right answers with you!! So here goes!

Q1. When was Lulupu - The Craft Lounge Launched?
Right Answer: 01/03/2012


Q2. How many pretty ladies have been a part of the Lulupu Design Team including the current members?
Right Answer: 11

How?
1. Karuna
2. Nikita
3. Snehal
4. Shruti
5. Tejal
6. Khushboo
7. Shalini
8. Juhi
9. Ujjwal
10. Indira
11. Isha


Q3. This brand of Stamp comes in 3 sizes - CPS, CPM and CPL, and is sold on the Lulupu Store. Name this brand.
Right Answer: Micia


Q4. Lulupu currently stocks this hot selling product in 4oz and 8oz bottles with variations of Gloss, Matte and Fabric. A versatile product for mixed media as well. Name the product.
Right Answer: Mod Podge


Q5. Name any 4 types of inks.
Acceptable Answers: 
Pigment Inks, Waterproof Inks, Alcohol Inks, Dye Inks, Solvent Inks, Embossing/Watermark Inks, Chalk Inks, Distress Inks, Shadow Inks, Archival Inks, Hybrid Inks

Wrong Answers:
Indian Inks (Why? It is not a type of Ink.)
Tim Holtz Inks (Why? Brand Name)
Memento Inks (Why? Brand Name)
Micia Inks (Why? Brand Name)
Bravo Inks (Why? Brand Name)
Versamark Inks (Why? Brand Name)


Q6. Which of these brands is not associated with papers?
Right Answer: Memento


Q7. Name any 3 Stamping Techniques.
Acceptable Answers: 
Heat Embossing, Masking, Kissing, Rock 'N Roll, Soot Stamping, 2 Step Stamping, Smackin Acetate, Paper Piecing, Emboss Resist, Distressing, Resist/Resist Stamping, Bleach Stamping, Chalkboard Technique, Kaleidoscope Technique, Glue Resist Stamping, Joesph Coat Resist Technique, Triple Time (3 Layer) Technique, Gingham, Faux Bleach, Faux Postage

Other answers we received:
Acrylic Paint, Blender Pens, Watercolour
Even though these technically aren't Stamping Techniques, we will allow these as they are mediums used for stamping instead of Inks.

Wrong Answers:
- Rubber Stamping/Normal Stamping 
Why? It is not a special technique. It is basic stamping which can be done using rubber or acrylic wood mounted or unmounted stamps.
- Stamping with fresh leaves & vegetables - This does not really imply a technique but a method of using unusual products.

Q8. Which of these cannot be used for Die Cutting?
Right Answer: Corner Chomper


Q9. Tattered Rose, Walnut Stain, Mustard Seed... What are these?
Acceptable Answers:
Distress Inks, Distress Ink Pads, Tim Holtz Distress Inks, Shades of Distress Inks, Markers, Paints by Ranger, Distress Ink Colours, Names of different Tim Holtz Distress Ink pallets/shades

Wrong Answers:
Tim Holtz
Mister Huey Studio Calico Mists


Q10. Lulupu is the only store to stock the latest and maximum number of:
Right Answer: Washi Tapes


Q11. Name any 4 brands that make embellishments.
Acceptable Answers:
Kaisercraft, Studio Calico, Prima, American Crafts, Pie Lane, K&Co, Basic Grey, Making Memories, Maya Road, DoodleBug, Martha Stewart, Petaloo, Itsy Bitsy, Bo Bunny, DCWV, Creating Keepsakes, Hero Arts, Hot Off The Press, We R Memory Keepers, Lawn Fawn, Amy Tangerine, Echo Park, Jesse James, Joliees Boutique, Tim Holtz, Artemio, DoCrafts, Artoz

Wrong Answers:
Wood Veneer (Why? It is a product, not a brand.)
PaperMania (Why? Is a label of DoCrafts. It does not make embellishments, DoCrafts does.)

Hulpmiddelen (Why? Does not make or sell embellishments)
Folio (Why? It is a product line by K&Co.)


Q12. Before it was launched as Lulupu - The Craft Lounge, what was the Store called?
Right Answer: (The) Crafting Queen Store


Q13. The Japanese art of folding paper is called...
Right Answer: Origami


Q14. The art of rolling paper strips and pinching them to form decorative shapes is called...
Right Answer: Quilling/Paper Quilling


Name the Brand that manufactures the following products.
Q15. Sew Easy
Right Answer: We R Memory Keepers

Q16. Cuttle Bug
Right Answer: Provocraft

Q17. Sure Cut Deluxe Paper Trimmer
Right Answer: Fiskars

Q18. MDF Albums
Right Answer: Kaisercraft

Q19. Glossy Accents
Right Answer: Ranger/Inkssentials


Complete the following.
Q20. CO_ _C   |  _A_ _ERS
Right Answer: COPIC MARKERS

Q21. S_ _M_  | P_E_S
Right Answer: STAMP PRESS

Q22. W_O_  |  VE_ _E_
Right Answer: WOOD VENEER

Q23. TH_ _KE_S
Right Answer: THICKERS

Q24. P_ NC_  |  C_AF_
Right Answer: PUNCH CRAFT


Let us now look at what the winner will take home!!! :D 


The three people with all correct answers were - Hussena, Taranjot and Vithya

And the Random Winner is.... drumroll please!!!

TARANJOT

Congrats to all the winners and thankyou everyone for playing along and making our birthday month so special!

The winners must contact us within 3 days to claim their prize by emailing us on hello@lulupu.com else a new winner will be announced

Hope you have checked our new Challenge #11 - My Mum, My World.
We would love to see you play along this month!

6 comments:

  1. aww..... I loved this....... Thanks Karuna..

    ReplyDelete
  2. Congratulations to all winners too.

    ReplyDelete
  3. Congratulations to all the winners :) Lucky Girls!

    I'm so glad that I got all answer right :D
    Thank you for such a fun challenge.

    Regards,
    Vithya

    ReplyDelete
  4. Congratulations to all the winners.

    ReplyDelete

Thank you for your comments and feedback.

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.